donderdag 2 augustus 2018

Ontwerpers bedenken avontuurlijk skelterpad


Vonden jullie het Spijkerrok festival ook zo vet? Fijne muziek, lekker weer. En een leuke workshop van Maak-Lab Arnhem (v/h Walhallab Arnhem), dat met een thea­trale finale het gemaakte werk het feestterrein oprolde.
Daar kreeg onze wereldlijke leider de plannen voor een nieuwe skelterroute aangeboden door het ontwerpteam van Maak-Lab Arnhem. Hij werd er een beetje verlegen van. Waar kwamen die plannen vandaan?

Er is sinds een paar maanden een echt ontwerp­team aan de slag in onze Vrijstaat. Niet dat benauwde geklodder van die volwassenen op een A4-tje. Maar een team van deskundigen (niet ouder dan 14 jaar). Zij hebben een nieuwe skelterroute in de Vrijstaat bedacht. Willem Jakobs heeft een beetje mee mogen kijken en hij is heel enthousiast over de schetsen en idee├źn. Dus gaan we druk aan de slag om bij onze vrienden van de gemeente en provincie geld op te halen om het ook echt te kunnen gaan bouwen! Binnenkort kunnen we jullie al een eerste verrassing laten zien, dus blijf vooral langskomen. En hou onze FaceBook in de gaten (oh, we zitten ook op Instagram). Check.


Geen opmerkingen: