zaterdag 11 september 2010

Wijkfeest jubileert


Voor de tiende keer organiseerde Stichting Bouwspeelplaats Thialf een wijkfeest. Traditioneel met een heleboel speelplezier voor kinderen in de middag en een live-concert in de avond.
Het weer hielp mee er een leuke dag van te maken. Aanvankelijk kwam het publiek met mondjesmaat binnendruppelen maar toen iedereen de weekeindboodschappen in huis had liepen er toch zo'n 300 man in de Vrijstaat. Veel van de usual suspects maar toch ook een aantal nieuwe gezichten. En dat is een goed teken want de huidige organisatie, onder bezielde leiding van Hans van den Brink, zegt toe te zijn aan "een nieuwe opzet". Sowiezo kan de PR wat beter want er blijken nog steeds mensen in het Spijkerkwartier te zijn die de weg naar Thialf niet weten te vinden! Wie er wil helpen bij het organiseren van het Wijkfeest 2011 of ideeën heeft over hoe het verder moet, mail naar Vrijstaat Thialf.
Nadat het publiek was opgewarmd door een djembé-band en Bandera Latina kon er geswingd worden op de opzwepende sound van de Sultans of Soul. We want more...