donderdag 6 oktober 2016

8 oktober Freestate Festival

A.s. zaterdag vieren we een feest voor de vrijheid. Voor 'oude' en 'nieuwe' Arnhemmers. Om elkaar beter te leren kennen, of gewoon een leuke middag te beleven. Neem een Syrisch hapje (of een poffertje), geniet van live muziek, workshops en nog veel meer! 

Kom naar het Freestate Festival op zaterdag 8 oktober aanstaande. We kijken terug op ruim 1 jaar opvang in o.a. De Koepel en het in Elderhoeve geopende AZC. Het is een feest waarin we je willen bedanken. Voor alle inzet die je hebt geleverd voor de opvang en de integratie van vluchtelingen in de gemeente Arnhem. Maar waarin we ook vooruitkijken. Over hoe we samen verder gaan en welke hulp daarvoor nodig blijft. 

MuziekVoor ieder wat wils, van George Michael tot Prince. Van rock tot funk, vanaf 14:45 uur is er live muziek van o.a. John Frost! De line-up vind je onderaan dit bericht.

Eten & drinken Van haring tot tabboulah, brasserie Thialf en restaurant Damascus zorgen voor ├ęcht Syrische en Hollandse hapjes. Voor de stevige trek zorgt Solar Snacks voor lekkers.

Loopt het water je al in de mond? Mooi; we zorgen voor gratis koffie, thee & limonade de hele dag. Toe aan wat sterkers? Ook dat kan; vanaf 16:00 uur is de bar geopend!

Programma voor de kleintjesVanaf 14 uur starten we met een uitgebreid kinderprogramma; van spijkerpoepen tot een enorme draaimolen, we zorgen ervoor dat de kleinsten hun energie volledig kwijt kunnen.

Programma voor de niet zo kleintjesGeen zin in de draaimolen? No problem; ga vanaf 16 uur survivalen op het Thialf terrein of doe mee met het voetbaltoernooi!

WorkshopVakantieplannen of gewoon nieuwsgierig? Vanaf 15 uur kun je terecht voor een spoedcursus Arabisch of een spoedcursus Inburgering. Mohmmed Sharif zorgt er met zijn saz (snaarinstrument) voor dat je direct in Oosterse sferen verkeert! Inburgeren of een taal leren, het kan allemaal op het Freestate Festival!

KaraokeWat is er nu gezelliger dan karaoke? Niets toch? Dat dachten wij ook; we hebben een mobiele karaokekar geregeld en nodigen jullie van harte uit om wat nummers ten gehore te brengen!

We horen graag van je!Het Freestate Festival begint om 14 uur en eindigt om 21 uur. Genoeg tijd om elkaar te leren kennen en samen te genieten. We horen graag van je hoe jij afgelopen jaar hebben ervaren op het gebied van vluchtelingenopvang en integratie. We delen daarom (hele korte) vragenlijstjes uit. Als dank voor jouw bijdrage & het invullen, kun je bij de kassa (na inlevering van het ingevulde lijstje) een gratis muntje halen.

Heel graag tot ziens op de 8ste!

Live on stage


14:45 - 15:30 JD Blackbird & the Pasaneas

16:15 - 17:00 Joey & the Revolution

17:45 - 18:30 Repaired Fade Out

19:15 - 20:15 John Frost