zondag 5 juli 2015

Restaurant Thialf start

Sinds woensdag 1 juli is ook het restaurant open. De kokkies Folkert en Erik Jan gaan dagelijks van tien tot tien lekkere ontbijtjes, lunches en diners maken. Maar ze hebben ook 4 lekkere bieren op de tap en een ruime kaart aan andere drankjes en hapjes. 

Ze kregen het de afgelopen dagen wel voor de kiezen met het hete weer, maar er blaast in de vrijstaat altijd een lekker windje. Het uitzicht is daarnaast voor Arnhemse begrippen ongekend dus het leven is goed op het terras!
De speelse inrichting van het restaurant is van Studio Arnhemse Meisjes (Jet en Heleen) uit ons eigen Spijkerkwartier. Zij maakten een spannende mix met jaren vijftig fauteuils en eikenhouten tafeltjes met het logo van het restaurant erin gebrand. De lampen boven de bartafel lijken omgekeerde aardappelmanden en verwijzen samen met de emmers met planten naar het landbouwgrondje op Thialf. Misschien niet zo toevallig - beide meiden tuinieren ook met het Stadslab op Thialf.
Kom dus nu al langs en probeer wat uit. Vertel Erik Jan en Folkert wat je er van vindt, ze staan open voor suggesties. Brasserie Thialf is open van woensdag tot en met zondag van 10-23 uur, maandag en dinsdag gesloten. De keuken is open tot 21 uur. Wil je reserveren of heb je een vraag, bel 026 - 3 82 82 77.
Zie voor alle foto's deze link. Voor de website van de brasserie volg je deze link.