woensdag 9 september 2009

Vakantiefotowedstrijd


De oproep om je leukste vakantie foto met de Vrijstaatvlag naar ons te mailen heeft ons deze foto's opgeleverd. Mo mag kennelijk blij zijn dat ze nog terug is gekomen, Erik had kennelijk een spirituele ervaring.
Wie heeft er nog een rolletje vergeten te laten ontwikkelen? Doe het snel en laat ons je creatieve vondst zien (mail aan post@vrijstaatthialf.nl). Zoals gezegd, de foto hòeft niet op vakantie genomen te zijn... Wie de vlag kwijt is kan 'm hier downloaden (wel effe zelf printen).

Door, Marike, Mats en Fenne zijn helemaal vanuit de Thiemestraat naar Terschelling gefietst! Ze waren zelf te moe om er op de foto bij te gaan staan, helaas.

Van Marlies van Diest, ontwerper van het nieuwe park, kregen we een leuke foto uit Grenoble. Ze had geen vlag bij zich, maar het tasje aan haar tent gehangen! Handig. Kennelijk kun je daar ook je boodschappen doen met een vlag!
Paulien en Els hebben het drijfvermogen van de vlag getest... Maar deze versie van de vlag kan gekgenoeg niet tegen zwembadwater!