dinsdag 12 januari 2016

Streethockey, yeah!

Vanaf a.s. vrijdag is er iedere vrijdag streethockey op Thialf. En het is de hele maand januari gratis (daarna slechts € 0,50 per keer)! Voor iedereen (van 8 t/m/ 16 jaar) van 16 tot 17 uur. Lekker aan je skills werken. Geef je op bij Hamid of mail aan streethockeyarnhem@outlook.com. Kom kijken!

maandag 11 januari 2016

Kerstboomverbranding drukker dan ooit

Fijne traditie in de Vrijstaat. Dankzij enorm veel vrijwillgers en het sportbedrijf hebben we een fijn feestje gebouwd. Met een recordhoge stapel kerstbomen (1000 stuks) en meer dan 500 toeschouwers.

Enorme stapel
De stapel kerstbomen was ook hoger dan andere jaren. En door het droge weer werd er flink geholpen door veel vrijwilligers (stagiaires van ROC A 12, CIOS, Jongeren Toezichthouders, RKF Scholarshippers). Dank! Brasserie Thialf had gezorgd voor heerlijke oliebollen, soep en warme chocolademelk.

Nieuwe ridder
We hebben alweer ridder nummer 7 geslagen! Eduard Wensink, Ridder in de Orde van het Gouden Lootje kreeg door ridder Joost de gouden gieter opgezet. De Vrijstaat bedankt ridder Eduard voor  zijn bijzondere hulp en begeleiding bij de vele activiteiten de afgelopen jaren. We betreuren het dat hij zijn bezoldiging heeft moeten opgeven en wensen hem nog veel geluk. Wellicht dat de ridder-titel hem verder brengt buiten onze Vrijstaat grenzen.

Na de loting was er een geslaagde nieuwjaarsreceptie door Bewonersoverleg Spijkerkwartier, Sportbedrijf, Stichting Bouwspeelplaats, Stichting Vrijstaat en Brasserie Thialf.
Zie voor alle foto's deze pagina.