woensdag 25 maart 2015

Een nieuw plein: wie helpt mee?Je zou het nog niet zeggen als je het nu ziet, maar Thialf gaat een leuke ontmoetingsplek worden. Die begint al op het plein voor de ingang. Als je op dat plein staat, onder de ‘poort’, krijg je het gevoel dat je een andere wereld inloopt.
Een vrijstaat heeft pleinen nodig, als ontmoetingsplaats, als handelsplaats, voor kermissen, ceremonies, parades, feesten, concerten!

Doe mee
Voor de aanleg van dit plein bestaat nog geen concreet plan. Het lijkt ons bijzonder leuk dit samen met jullie te bedenken en aan te leggen! Daarom hebben we Carien Poissonnier gevraagd te helpen. Zij heeft in het Spijkerkwartier ‘Kunst op de Koffie’ mee-georganiseerd. En het zonnebloemenveld in de CA Thiemestraat helpen aanleggen voordat er stadslandbouw werd bedreven. In de stad Arnhem heeft ze de buurtbanken bedacht en samen met buurtbewoners gemaakt. Veel leuke ervaring dus!
Denk mee
We zijn op zoek naar enthousiaste buurtbewoners!  Die mee willen helpen bedenken of ontwerpen of schilderen of bouwen of koffie zetten en brood smeren! We zullen binnenkort een informatieavond of -middag houden om te inventariseren en brainstormen. 

Geef je op
Wil je ook uitegenodigd worden? Geef je snel op via post@vrijstaatthialf.nl. Wacht niet te lang, we willen lekker aan de slag!