zondag 13 januari 2019

Een hele natte kerstboomverbranding


Okay, we geven het maar meteen toe: deze Kerstboomverbranding kon beter. De brandweer was een half uur te laat (want moest van een oefening komen), en de weergoden hadden een pestbui. Maar de oliebollen waren heerlijk, de mensen hadden er allemaal zin in. En uiteindelijk kon je je opwarmen bij een lekkere fik.

De Kamerheer en de Grootmogol sloegen ook dit jaar weer een Ridder: Alwin Nieuwenstein mag zich voortaan tot de uitdijende schare Ridders van de Vrijstaat Thialf rekenen. Voor zijn bijzondere verdiensten de afgelopen maanden bij het in goede banen leiden van de herinrichting van de Vrijstaat werd hij onderscheiden met een... Gouden Lampekap. Dat zijn Wijze Licht ons ook nog de komende tijd voor ons uit mag shinen.


Eigenlijk werd het vuurtje pas lekker warm toen de meeste mensen al naar huis waren, gevlucht voor de regen. En een groot deel van de vrijwilligers uit het Spijkerkwartier in de Brasserie zaten voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Met een spetterend optreden van Rocco Ostermann!

Klik hier voor alle foto's op onze Flickr pagina.