zaterdag 5 juni 2010

Vrijstaat aan zee!


Hoe Thialf er uit zag toen het een zwembad was is nu wel bekend, maar hoe Thialf er aan het strand uit ziet was te zien in de eerste twee weken van juni tijdens “Thialf at the Beach”. 350 kuub prachtig strandzand, op het middenveld gestort, zorgde er voor dat het blauw ineens geel werd.
Stichting Promotie Volleybal Arnhem in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en volleybalvereniging Arvevo zorgde voor 16 dagen lang een heus beachspektakel. Het succes van voorgaande jaren zorgt voor steeds meer deelnemers en meer velden. Dit jaar 6 volleybal-velden!

Wijktournooi
Op zaterdag 5 juni werd gestart door een Wijktournooi waaraan dit jaar 22 teams meededen. Het mooie weer zorgde voor zomerse taferelen, veel sportiviteit en spelplezier.
Helaas greep het team van de Vrijstaat dit jaar weer net naast de titel. De finalist was hetzelfde als vorig jaar, de Beachbabes.

1000 kinderen
In de daarop volgende weken speelden meer dan 1000 kinderen op Thialf een potje beachvolleybal. Ook zijn er regionale en nationale wedstrijden gespeeld. ‘s Avonds werden de velden nog vaak door buurtgenoten gebruikt.
Bedankt Paul Ubbink, volgend jaar weer!