zaterdag 30 mei 2015

17 juli feestelijke opening


Een goede start kun je maar één keer maken! Daarom is de opening van de nieuwe entree vanwege ‘bouwoptimalisatie’ een beetje uitgesteld. We vieren op de laatste schooldag in de regio de Officiële Opening van de nieuwe entree maand. 

Na maanden van hakken, breken, slijpen, schaven, stucen, tegelen, schilderen, schuifpuien ontstaat er een schitterende entree aan de Dullertstraat. O ja, we hebben ook nog heel wat af-vergaderd. Maar het resultaat mag er zijn. Zo is de gevel weer mooi zachtgeel en van het vuil ontdaan. De vouwpui van glas toont een fantastisch uitzicht over de speelplaats. Het terras op het balkon schreeuwt om borrelende buurtbewoners. De kantoren en opslag van het Sportbedrijf ogen licht, ruim en fris. En de BSO... wat een fijne gevel met al die ramen. Binnen een frisgroen marmoleum waar straks 15 kinderen kunnen spelen (alleen als het hard regent, dan hè).

Schaatsweekeind
Thialf is vroeger een ijsbaan geweest. Daarom heeft het Sportbedrijf in het openingsweekeind weer een ijsbaan klaar staan. Zomer? Laat je wanten dan maar thuis.

Op zaterdagmiddag 17 juli vanaf 16:30 uur zijn jullie welkom in de Dullertstraat. Om 17 uur openen we de poort op een bijzondere, feestelijke manier. Mis het niet.


Fijn feest op 5 juni

Rijn IJssel organiseert op 5 juni een tof feest in de Vrijstaat. Met live muziek, presentaties, er wordt een cocktailbar getimmerd, 's avonds gezellig op het strandje bij een kampvuur zitten. Het schijnt ook nog 29 graden te worden! En het is gratis… Niet te geloven wat leuk.